Szován Gábor

Account- és folyamatmenedzser

A Crosssec Solutions tanácsadó csapatát két területen is támogatom a versenyszférában eltöltött 18 évnyi munkatapasztalatommal. Ügyfélmenedzsereként igyekszem partnereink javára fordítani az ügyfélkezelési, ügyfélszolgálati folyamatok teljeskörű felépítésében, továbbá az egyes szervezeti egységes munkájának megszervezésében és összehangolásában, a szervezeten belüli információ áramlás és kommunikáció kialakításában megszerzett tapasztalataimat.

 

Célom Ügyfeleinek magas színvonalú, folyamatos támogatása. Megismertetni a Crosssec minőségi szolgáltatásait, termékeit. Hiszem, hogy bizalmukat, elköteleződésüket a szolgáltatásaink során nyújtott egyediséggel és különleges törődéssel tudjuk elnyerni. Ezt fő szempontként tartjuk mindennapi munkánk során.

 

Tanácsadási tevékenységünket első sorban az adatvédelem területén támogatom folyamatmenedzserként. KKV-nál, operatív irányítás területen szerzett vezetői tapasztalataimra és a témában megszerzett gyakorlati és elméleti tudásomra támaszkodva foglalkozom partnereink GDPR-rendeletnek történő megfeleltetésével. Az ügyviteli folyamatok felmérésével rávilágítunk az adatvédelmi szempontból érintett folyamatokra. Tanácsadásunk során ügyfeleinkkel szoros együttműködésben segítünk kialakítani, és alkalmazni azon személyre szabott folyamatokat és szemléletmódot, amely az adatvédelmet és információbiztonságot a hosszútávú tudatos és átlátható működés alapjává teheti.