Nyuschal Tamás

Senior Üzleti Tanácsadó

Szenior üzleti tanácsadóként partnereinket a Crosssec oldaláról támogatom céljaik elérésében, legyen szó hatékonyságnövelő intézkedésekről, vállalatirányítási rendszer bevezetéséről, vagy folyamatoptimalizációról. Partnereink a projekt minden fázisában számíthatnak szakmai támogatásomra. Saját fejlesztésű szoftvereink bevezetése során is ott vagyok ügyfeleink mellett, hogy a kitűzött feladatokat és a felmerülő problémákat minél zökkenőmentesebben oldhassuk meg.

GDPR rendeletnek történő megfeleltetések során is közreműködöm. Felmérjük az ügyviteli folyamatokat, és kidolgozzuk a GDPR megfeleléshez szükséges dokumentumokat.

 

A projektek során megteremtem a kapcsolatot a Crosssec és partnereink között, ha több munkatársunk is bevonásra kerül, koordinálom tevékenységüket, megszervezem a feladatok kiosztását és tervezem a határidőket. Az üzleti tanácsadás területén több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezem. Szoftverbevezetési és folyamatoptimalizációs projektek során főleg KKV-kal dolgoztam de a nagyvállalati környezetben is otthonosan mozgok.

 

Napi feladataim közé tartozik: információk összegyűjtése és projekttervek létrehozása. Kérdőívek, mélyinterjúk összeállítása és elemzése. Cselekvési tervek elkészítése. Az ügyfél számára legmegfelelőbb konstrukciók felkutatása, majd a kiválasztott termék/szolgáltatás bevezetése és a folyamatok átalakításában való aktív közreműködés.